Sonos

Sonos is gemaakt voor muziekfans, door muziekfans. Sonos is hét Home Sound System: een slim netwerk van draadloze speakers dat je huis kamer voor kamer van sensationeel geluid voorziet.

Wij werken al vanaf het prille begin voor dit fantastische merk. Over de afgelopen jaren hebben we voor Sonos gewerkt aan productlanceringen, POS-materialen, e-mailingen, online promoties en vele andere producties. Door het internationale karakter van het bedrijf gaat het veelal om grotere producties in 12 of meer talen,  zowel print (ISO kwaliteit) als digital marketing assets.

Wij zijn de vaste partner van Sonos als het gaat om de email communicatie met de dealers van Sonos, wereldwijd. Wij hebben de mobiel responsive email templates gemaakt met ons webbureau zodat elk bericht, of die nou kort is of juist lang, goed wordt getoond. Omdat voor Sonos het online kanaal ook erg belangrijk is, werken we veel op het gebied van etailing om ervoor te zorgen dat Sonos in de diverse webshops, zoals Amazon, ook goed voor de dag komt.

Werken voor Sonos betekent het leveren van top kwaliteit en maximale flexibiliteit in een dynamische internationale omgeving. It rocks!

Case Sonos - de Toekomst
Sonos Beam Launch

Digital product launch: Sonos Beam

Onlangs heeft Sonos een nieuwe product gelanceerd, de Sonos Beam. Dit is een compacte soundbar voor je tv met geavanceerde functies en voor een mooie prijs! Wij van de Toekomst hebben meegeholpen aan de introductie van de Beam en hebben voor alle landen de dealer mailings verzorgd en daarnaast ook de brand- en landingpages opgemaakt. Een leuke uitdagende klus met een mooi resultaat.

“Jullie werk voor EMEA gaat zo goed.
Jullie mogen dit ook voor de rest
van de wereld verzorgen”

Manager Dealer Communication van Sonos